Representera dig själv med en bra skärm namn

 

Att ha en skärm namn är ganska avgörande när du spelar poker online på någon webbplats gratis eller för pengar. Den typ av namn som du väljer kan projicera slags projektion du skulle vilja ge till dina motståndare. Om ett namn som “casual spelare” eller “tight king” skulle återspegla vad du vill andra som spelar poker online tycker om dig, då du kan välja det.

I de fall där du vill ha ett svårt namn för en spelare att komma ihåg så att han inte spåra dig, kan du logga in som anonym eller så kan du ge namn som R45 & sdfa # eller i fall där du vill se ut som en utländsk spelare kan du ge “chinajohn” “japanking” et cetera.

Om du försöker att vara vilseledande i ditt namn när du spelar poker online kan du välja Maria när du är verkligen Michael. Du kan använda ett annat namn kön skärmen när du vill spela poker online med en förvirrande smeknamn. Du kan även få ditt namn att vara en förvirrad blandning av symboler som “&&^)(*&*)”

I de fall När du spelar poker på nätet om du tror att dina vänner ska kunna identifiera dig enkelt du kan göra din skärm namn för att vara som ditt riktiga namn och du kan också lägga till namnet på din stad, din favorit filmer namn, eller så kan du ha Ditt namn visas i alla mössor etcetera.

Det primära plus när du spelar poker online är att andra inte kommer att kunna se ditt kroppsspråk och de kanske inte kan döma dig baserat på ditt kroppsspråk. I de flesta fall när du spelar poker online Du måste hålla för att spela av den spelstil som rekommenderas av boken tills du har erfarenhet nog att göra dina egna beslut.

Du måste vara medveten om ditt fel humör och fysisk uthållighet när du spelar poker online för att förhindra att fastna i det obegränsade möjligheter att spela genom att riskera din hälsa. Vi måste veta att när vi spelar trötta, vi är inte bara ont, men vårt spel kommer också att göra ont. Så, bättre lära känna när du är i bästa sinnestillstånd att spela och gör ditt spel därefter. Utöver allt detta kan du spela poker online med minsta sedelbunt i handen! Börja smått om du är mindre erfaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *