Bra pokerbonusar

 

Poker bonusar finns tillgängliga i alla online pokerrum. De finns i olika former, såsom insättningsbonus, inga bonusar, reload bonusar, tipsa-en-vän bonus etc.

Den vanligaste poker bonus är en bonus och det är där en fast procentsats av din första insättning på ett pokerrum läggs ovanpå det belopp du sätter in.

till exempel om insättningsbonus på Full Tilt Poker är 100% upp till $ 600 så om du sätter in $ 10 du får $ 10 bonus, vilket ger dig $ 20 till leka med. Samma är om du sätter in $ 300 kommer du att få ytterligare $ 300 gratis och har totalt $ 600. Du får idén.

Nu är det inte alltid så enkelt. De flesta av poker bonusar tillgängliga online läggs inte till ditt pokerkonto direkt efter att din första insättning. De flesta pokerrum kräver att du uppfyller vissa villkor för att få bonuspengarna och antingen spela upp eller dra tillbaka det.

Denna artikel kommer att hjälpa till att förklara dessa begrepp och hur man framgångsrikt tar emot alla dina poker bonus.

Steg 1: Välj Pokerrum försiktigt

Först av allt innan du registrerar dig till ett pokerrum och deposition, läsa vad villkoren är för clearing din poker bonus.

De flesta pokerrum kräver att du spelar ett visst antal rakade händer innan du kan hämta din bonus. Andra ger din bonus till dig i steg som $ 10 för varje 50 rakade händer du spelar etc.

Vissa pokerrum har ”poker poäng”-system. Det är där man samlar poäng för antalet händer du spelar, som står på spel du spelar på, hur lång tid du spenderar vid ett bord och hur många turneringar du spelar.

Många anläggningar (men inte alla) kan du samla poäng / rensa din bonus genom att spela turneringar. Detta är ett utmärkt sätt att rensa du bonus snabbare så normalt du krediteras med ett större antal poäng för turneringsspel och du behöver inte riskera att förlora så mycket som i en ring-spel.

Steg 2: Försök inte få över din nivå

Det kan vara frestande att försöka rensa bonus så snabbt som möjligt genom att spela på högre nivåer, samla in mer poker poäng och därmed ta emot din poker bonus snabbare.

Detta är ett mycket dåligt val!

Bara flytta upp gränser när du har de samlade erfarenheterna och sedelbunt att göra det. Om du flyttar upp gränser innan du är klar blir det troligen att förlora all din insättning innan du ens närmar dig bonuspengar.

Håll dig till en gräns som du är bekväm i, glöm att försöka arbeta bort din bonus och koncentrera sig på att spela poker. Om du alltid tänker rensa din bonus så är det utan tvivel kommer att påverka ditt spel på pokerborden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *